Slapen onder de sterrenhemel

Gepubliceerd op16 juli 2019

Ik vond het geweldig om onder de sterrenhemel te slapen. Het is zo mooi dat ik dit graag met je deel: Het is vroeg, erg vroeg. Met een hemel vol sterren boven me wordt ik langzaam wakker om te genieten van de opkomende zon en de koelte van de ochtend.

De absolute stilte van dit moment en de eerste zonnestralen die me warmen, terwijl het nog nacht is in het dal, zijn geweldig. De inwoners zijn nog niet wakker en ik heb het gevoel een uniek moment te beleven. Het is alsof de tijd even stil staat.

We hebben veel ongerepte natuur in de Vallée de la Drôme. Voordat je een plekje kiest om onder de sterrenhemel te slapen, informeer dan goed waar dat mogelijk is. Als je boven op de Trois Becs wilt slapen, kies dan voor de berghut Girards en pas op dat je je niet op privé-terrein begeeft.