Hoogtepunten Crest Jazz Vocal

 Crest

Jazz!

Ooit ontstaan in de Mississippi waar gebroken harten een manier zochten om hun verdriet te verwerken.

Jazz, soms rebellerend en continu gevoed door ontmoetingen tussen mensen van verschillende culturen. Muziek die de tijd heeft doorstaan en de vele kleurrijke invloeden maken dat er steeds weer andere stijlen ontstaan.

En zo komt het dat je elke zomer op een plekje langs de rivier de Drôme en tot ver in de omtrek de klanken van de Jazz hoort.

Al 40 jaar lang bestaat het festival Crest Jazz Vocal. Het is één van de niet te missen evenementen in de zomer. Het festival trekt elk jaar duizenden muziekliefhebbers: aanbidders van Django, enthousiaste fans van Coltrane, fanatieke aanhangers van Nougaro, liefhebbers van Nina en Billie, maar ook een grote groep nieuwsgierigen.

Een betoverende week met een sterk en kleurrijk programma gedreven door songteksten als, I put a spell on you (Ik betover je!) van Screamin’ Jay Hawkins

Dus of je nu met je gezin bent, met z’n tweetjes of met vrienden, trakteer jezelf op een cocktailtje Jazz onder de lampionnen van de Toren van Crest en geniet van de mooiste stemmen tijdens het Crest Jazz Vocal.

Meer info : www.crestjazzvocal.com